keskiviikko, 21 elokuu 2019 10:24

Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen oli tyytyväinen Tshekki-ottelun voittoon: "Monta hienoa maalia, paljon laadukkaita laukauksia"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen oli tyytyväinen Tshekki-ottelun voittoon: "Monta hienoa maalia, paljon laadukkaita laukauksia" Pasi Mennander

– Meiltä joukkueena erinomainen ottelu näin elokuussa pelatuksi maaotteluksi. Olimme todella hyvällä jalalla alusta loppuun saakka, Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen sanoi 9–2-voittoon päättyneen Tshekki-ottelun jälkeen.

– Viimeistelimme poikkeuksellisen hyvin, teimme monta hienoa maalia. Harvoin näkee yhteen otteluun noin paljon laadukkaita laukauksia. Viisikkomme pysyivät tiiviinä, liikuimme koko ajan ja pelasimme loistavan ottelun, Mustonen summasi.

Suomi iski ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana peräti neljä maalia.

– Vaikka pääsimme keulille, joukkue jaksoi jauhaa omaa peliään. Niin on tapahtunut tälle joukkueelle aiemminkin. Se on hyvä merkki joukkueen moraalista ja toimintakulttuurista, nautitaan pelaamisesta. Ja kun peli kulkee, antaa mennä päätyyn saakka, ihan sama mitkä ovat luvut. Vaikka tänäänkin peli oli 8–2, emme vain pelailleet peliä pois. Vielä viimeisessäkin erässä oli hyvä tempo, Mustonen kiitteli.

Naisleijoniin on uudelle kaudelle nostettu tuoreita pelaajia. Mustonen on ollut tyytyväinen tulokkaiden esityksiin.

– On näyttänyt erittäin hyvältä. Julia Liikala teki kaksi maalia ja pelasi sentterinä erinomaisen ottelun. Sanni Rantala on pelannut koko ajan vakuuttavaa pakkipeliä ja hänkin avasi tänään maalitilinsä naisten maajoukkueessa. Aino Karppinen pelaa stabiilia ja hyvää pakkipeliä. Nämä vain muutamia mainitakseni. Joukkue toimii hyvin ja sekin kertoo, että meiltä on tulossa lisää uusia pelaajia kansainväliselle tasolle.

Näillä kentällisillä Suomi lähti Tshekki-otteluun
Ottelun maalikooste

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia