perjantai, 11 helmikuu 2011 14:22

Hiirikoski pelaa jo viikonloppuna - "Paljon töitä edessä ennen MM-kisoja"

Kirjoittanut

Hiirikoski_Jenni_passikuva_644x413.jpg

Kolmen kuukauden sairasloma on ohi ja Jenni Hiirikoski valmis tositoimiin. Leijona-toimitus haastatteli JYPin ja Naisleijonien tähtipuolustajan ennen viikonlopun paluupelejä. Kevätkauden isoin kysymys liittyy hänen pelikuntoonsa MM-turnauksessa.


Hiirikoski kävi alkuviikosta kontrollikäynnillä olkapään leikanneen Antti Helmisen vastaanotolla.

- Tuli oikein mukavia uutisia, pelilupa viikonlopulle! Olen tehnyt käden kanssa kovasti töitä ja toipuminen on sujunut hieman edellä aikataulua, Hiirikoski kertoo ja kiittelee lähipiiriltään saamaansa tukea.

Kolme kuukautta peleistä sivussa ollut Hiirikoski on täynnä intoa, mutta matka huippukuntoon on pitkä.

- Tällä hetkellä saan treenata jo täysillä, mutta järki on pidettävä mukana. Olen kuntouttanut kättä maltilla ja huolella, ja maltti on valttia vieläkin!
 

Suupielet ylöspäin siellä jäällä viiletän ja nautin joka hetkestä.

Hiirikoski tunnetaan kovana harjoittelijana, eikä hän aikaillut kuntoutuksen aloittamisen kanssa. Leikkauksen jälkeen Jyväskylästä tuli pian tieto, että täyslevossa Hiirikoski oli malttanut olla vain muutaman päivän, sen jälkeen alkoi käden kuntoutus - vähitellen mutta määrätietoisesti.

- Luistelemaankin oli pakko päästä jo varhaisessa vaiheessa. Kuivaharjoituksissa olen ollut ahkerasti mukana koko ajan. Tässä on nyt tavallaan toinen kesätreenijakso takana, Hiirikoski kuvailee.

JYP pelaa alkavana viikonloppuna kaksi ottelua Ilvestä vastaan, lauantaina kotona ja sunnuntaina Tampereella.

- Tarkoitus olisi palata silloin kaukaloon. Pelituntumaa haetaan tällä hetkellä. Suupielet ylöspäin siellä jäällä viiletän ja nautin joka hetkestä. Tätä olen odottanut, nyt vain nokka kohti uusia haasteita… ja niitä riittää varmasti ensimmäisissä peleissä, Hiirikoski kertoo.

Ensi viikolla Hiirikoski liittyy myös Naisleijoniin. Joukkueen ohjelmassa on kaksi ottelua poikien CSM:n joukkueita vastaan ja Euro Hockey Tourin turnaus Ruotsissa.

- Pelejä odotan kovasti ja on ihan mahtava päästä maajoukkueen mukaan ensi viikolla. Nyt vaan pitää jatkaa kuntoutusta huolellisesti ja nauttia pelaamisesta.

Naisten MM-kisat pelataan huhtikuussa Sveitsissä. Jos takapakkia ei toipumisessa ilmene, Hiirikoski nähtäneen joukkueessa. "Jeba" myöntää, että kisat on merkitty kalenteriin, mutta työmaata on vielä edessä ennen kansainvälisen kauden huipennusta.

- Paljon on töitä edessä ennen sitä. Olkapää ja koko akka pitää saada kunnon lentoon ennen sitä.

Jenni Hiirikoski paljastaa tuoreessa LEIJONAT-lehdessä pelipäivän suosikkireseptinsä. "Miedon tulinen makarooniloota" syntyy vaikka luistimet jalassa!

Naisten SM-sarja viikonloppuna:
Lauantaina:
KalPa-Blues
JYP-Ilves
Kärpät-HPK
Sunnuntaina:
KalPa-HPK
Kärpät-Blues
Ilves-JYP

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia

 
 
 

Naisleijonien ohjelma 2020-21

11.06.-15.06.2020:
Jää- ja testileiri, Vierumäki

27.07.-31.07.2020:
Jää- ja otteluleiri, Vierumäki

24.08.-28.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Vierumäki

03.11.-07.11.2020:
Jää- ja otteluleiri, Kuortane

08.02.-13.02.2021
Jää- ja otteluleiri, Vierumäki - PERUTTU

28.03-07.04.2021
MM-leiri, Vierumäki

06.05.-16.05.2021:
MM-kisat, Halifax & Truro, Kanada

Etsi sivustolta