sunnuntai, 06 maaliskuu 2011 13:10

Raipet-joukkueen päävalmentaja Ville Koho: "Aivan huikea kasvutarina!"

Kirjoittanut

huippu-pohjola-k1630.jpg

Huippu-Pohjola -leirin voittajajoukkueen päävalmentaja Ville Koho iloitsi voitokkaan finaaliottelun jälkeen joukkueensa kasvusta viiden päivän aikana.


- Aivan huikea kasvutarina. Keskiviikkona kun pelaajat tulivat leirille, oli tosi hiljaista porukkaa. Päivä päivältä mentiin eteenpäin. Toisena päivänä aloimme ryhmäytyä hyvin. Meillä oli kolme kentällistä joukkuepelaajia, Koho määritti.

Valmennuksen tavoitteena oli nousujohteinen leiri ja sen he saivat. Edes torstaina kärsitty 0-4-tappio tulevalle finaalivastustajalle ei pelaajia lannistanut.

- Siinä pelissä meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia. Tänään kiekottomien pelaajien aktiivisella työllä, mikä oli meillä koko leirin teemana, tehtiin vastustajan kiekollinen peli tosi hankalaksi ja pystyimme itse pelaamaan hyvin kiekkoa maalia kohti. Lyötiin siitä kolme maalia ja viimeinen vielä tyhjiin.

Koholla oli aiempaakin kokemusta Pohjola-leirin voitonjuhlista. Kymmenen vuotta sitten hän kohotteli voittokannua pelaajana, nyt tuli mestaruus valmentajana.

Huippu-Pohjola vuosi vuodelta

Mikä oli Huippu-Pohjola?

Jääkiekkoliiton Pohjola-leiri järjestettiin vuosina 2010-2015 kaksiosaisena. Ns. pääleiri, nimeltään Huippu-Pohjola, kokosi Vierumäelle leirivuonna 15 vuotta täyttäneiden poikien ikäluokan parhaimmiston. Ennen Huippu-Pohjolaa järjestettiin Pohjola-leirin (tai "koulutus-Pohjolan) nimellä leiri vuotta nuoremmille. Huippu-Pohjola oli näistä kahdesta leiristä se, joka jatkoi 1960-luvun alussa käynnistyneen talvisuurleirin traditiota.

Etsi sivustolta