keskiviikko, 27 touko 2015 21:06

FOL // Urama summasi leirin: ”Pelaajat ja valmentajat ovat viestinviejiä seurojen suuntaan”

Kirjoittanut
Kaukalossa riitti tapahtumia tämänkin vuoden Future Olympic Lions -leirillä. Kaukalossa riitti tapahtumia tämänkin vuoden Future Olympic Lions -leirillä. Pasi Mennander

Kolmepäiväinen Future Olympic Lions -leiri päättyi keskiviikkoiltana Vierumäellä. Leirille osallistui 56 pelaajaa, jotka kuuluvat U16, U17, U18 ja U20-maajoukkueiden ikäryhmiin.

Leirin aikana koulutusta oli tarjolla myös valmentajille ja valmennuspäälliköille.

- Pelaajat ja valmentajat ottivat uutta oppia vastaan innostuneesti, ja leiri vastasi siten tarkoitustaan. Täällä oli ikäryhmien kärkipelaajia, ja he vievät saamiaan ideoita seurajoukkueisiinsa, Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama kertoo.

- Samaa pätee myös paikalla olleisiin valmentajiin. Pelaajat ja valmentajat ovat viestinviejiä seurojen suuntaan.

Tämän vuoden Future Olympic Lions -leirillä oli mukana enemmän pelaajia kuin aikaisempina vuosina.

Uraman mukaan tapahtumaa voisi kehittää edelleen.

- Mukaan olisi hieno saada NHL-pelaajiamme, jotka ovat aikanaan itse olleet mukana FOLissa alusta asti. Esimerkiksi Teuvo Teräväinen ja Rasmus Ristolainen olivat täällä mukana U16-ikäisinä, ja joka vuosi sen jälkeen.

- Nyt heidät olisi hyvä saada mukaan, jotta tämän hetken nuorisomaajoukkuepelaajat pääsisivät samoille jäille esikuviensa kanssa. Ja ne esikuvat ovat muutama vuosi sitten itse olleet täällä juniori-ikäisinä, Urama päättää.

 

Future Olympic Lions vuosi vuodelta

Etsi sivustolta