keskiviikko, 27 touko 2015 13:19

FOL // Valmentajakoulutuksessa vietiin Suomi-kiekkoa eteenpäin

Kirjoittanut
Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Pasi Mennander

Future Olympic Lions -leirillä pelaajien lisäksi ohjelmaa oli tarjolla myös valmentajille ja valmennuspäälliköille valmentajakoulutuksen merkeissä.

- Olemme kaikki Suomi-kiekon asialla, ja seurat suhtautuivat erinomaisesti valmentajakoulutukseen. Mukana oli valmentajia jokaisesta seurasta C-nuorista Liigaan asti, Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama kiittelee.

- Yhteistyö seurojen kanssa on tärkeässä roolissa. Keskustelimme menneen kauden asioista, ja mietimme asioita, joita pitäisi korjata ensi kaudeksi. Ovet olivat avoimet, ja välittämisen tunne oli suuri. Jokainen haluaa viedä Suomi-kiekkoa eteenpäin.

Leirin alkuvaiheessa valmentajakoulutuksessa oli mukana C- ja B-nuorten valmentajia, ja leirin loppuvaiheessa valmentajakoulutukseen osallistui Liigan, Mestiksen ja nuorten SM-liigan seurojen valmentajia.

Kummallekin valmentajaryhmälle tarjolla oli neljä luentoa.

- Suomi-kiekon identiteetti kaipaa aina pientä säätöä. Kauden jälkeen tehdään yhteenveto valmentajien kanssa, ja sitten aletaan säätämään ja tekemään tulevaa kautta.

- Käsittelimme muun muassa pelinluonnetta, luistelua ja ihmistä eli näitä asioita, jotka vaikuttavat itse peliin, Urama päättää.

 

Future Olympic Lions vuosi vuodelta

Etsi sivustolta