tiistai, 10 heinäkuu 2018 15:42

2018 IIHF Women’s High-Performance -leiri Vierumäellä, mukana 11 suomalaista pelaajaa - VIDEO!

Kirjoittanut
HPK:n Julia Liikala ja Heli Allinen tarkkaavaisena valmentajan ohjeita kuuntelemassa HPK:n Julia Liikala ja Heli Allinen tarkkaavaisena valmentajan ohjeita kuuntelemassa Osmo Rahikainen

Vierumäellä on käynnissä viikon (7.-14.7.2018) kestävä naisten IIHF:n U18 korkean taitotason leiri. Leirillä on mukana 106 pelaajaa 22 eri maasta. Suomesta on mukana 11 pelaajaa. Pelaajista on muodostettu 6 joukkuetta, joissa toimihenkilöt ovat eri maiden ammattilaisia.

Leirillä pelaajat saavat ammattimaista valmennusta monella eri osa-alueella. Joukkueet pelaavat kolmena päivänä - tiistaina, torstaina ja perjantaina - myös pelejä toisiaan vastaan.

Jokaisella joukkueella on kansainvälinen tiimi: kolme valmentajaa, maalivahtivalmentaja, videovalmentaja, kuntovalmentaja, fysioterapeutti, joukkuuenjohtaja ja varustevastaava sekä IIHF:n mentor-valmentaja.

Leirin päätavoite on opettaa pelaajille taitoja ja harjoitteita, joilla vahvistaa mahdollisuutta saavuttaa huipputaso jääkiekossa. Edellisten leirien pelaajista 90 on osallistunut joko vuoden 2014 tai 2018 olympialaisiin.

Suomesta leirillä ovat mukana: Heli Allinen (HPK), Elisa Holopainen (KalPa), Jenna Kaila (Team Kuortane), Juuli Kivimäki (KalPa), Julia Liikala (HPK), Elli Mäkelä (Team Kuortane), Krista Parkkonen (SaiPa), Heta Seikkula (HPK), Satu Teräväinen (Blues), Emilia Vesa (Team Kuortane), Kiira Yrjänen (Team Kuortane).

IIHF:n virallinen leirisivu

Katso alta videot jääharjoituksista sekä oheistreeneistä urheilukentällä.


Etsi sivustolta