maanantai, 09 marraskuu 2015 14:00

JÄÄKIEKKOLEIJONAT-kirja kertoo suomalaisten jääkiekkosankareiden tarinan

Kirjoittanut Toimitus

Juuri kirjakauppoihin ilmestynyt JÄÄKIEKKOLEIJONAT-kirja kokoaa yhteen 234 Suomen Jääkiekkomuseon aateloiman Leijonan tarinan.

Suomen Jääkiekkomuseo on aateloinut ansiokkaita pelaajia, valmentajia ja suomalaisen jääkiekon vaikuttajia vuodesta 1985 alkaen. Yhteensä Jääkiekkoleijonia on aateloitu vuosien saatossa 234 henkeä.

Hockey Hall of Fame Finlandin puheenjohtajan Kimmo Leinosen kirjoittama Jääkiekkoleijonat-kirja on saatavilla hyvin varustetuista kirjakaupoista ympäri maan, lisäohjeita kirjan hankkimiseksi löytyy osoitteesta www.readme.fi


 

Olet nyt

Jääkiekkoleijonat

Suomen Jääkiekkomuseo on vuodesta 1985 alkaen aateloinut suomalaisessa jääkiekkoilussa erityisen ansioituneita henkilöitä Jääkiekkoleijonan arvonimellä. Jääkiekkoleijonat on ryhmitelty pelaajiin, tuomareihin, valmentajiin ja jääkiekkovaikuttajiin. Aateloinnissa käytetään kronologista numerointia.

Suomen Jääkiekkomuseo ry:n hallitus ja Suomen Jääkiekkoliitto nimittävät aatelointitoimikunnan jäsenet, joilla tulee olla laaja tietämys sekä suomalaisen että kansainvälisen jääkiekon historiasta ja nykypäivästä.

Jääkiekkomuseon verkkosivut

Aateloinnit kausi kaudelta

Etsi sivustolta