tiistai, 06 marraskuu 2018 14:16

9.11. Suomi-kiekkopäivä - "Kimen" Legendat vs. Pietarinkadun Oilers - Nimilistat!

Kirjoittanut Toimitus
Lauantaina kunnioitettava Kimmo Timonen toimii Legenda-joukkueen itse oikeutettuna kapteenina perjantain ottelussa Pietarinkadun Oilersia vastaan.  Lauantaina kunnioitettava Kimmo Timonen toimii Legenda-joukkueen itse oikeutettuna kapteenina perjantain ottelussa Pietarinkadun Oilersia vastaan.

Karjala-turnauksen välipäivänä perjantaina 9.11. Hartwall Arenassa tapahtuu niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella: Suomi-kiekkopäivä on osa Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy Ticketmasterin verkkopalvelusta tulostetulla lipulla.

Yhtenä ottelunumerona Hartwall Arenassa pelataan legendojen ja Pietarinkadun Oilersin välinen ottelu, jossa jäällä nähdään tukku kovia nimiä - Arenalle on luvassa myös kiekkokaukalosta tuttuja nimiä yllätysvieraaksi. Ottelu käynnistyy Jääkiekkoleijonien aateloinnin jälkeen, noin klo 17.30.

Legendojen joukkue on rakennettu Karjala-turnauksessa lauantaina ennen Suomi-Tshekki -ottelua kunnioitettavan Kimmo Timosen ympärille:

31 MV Ari Sulander
     
3 P Petteri Nummelin
4 P Janne Niinimaa*
36 P Marko Tuulola
44 P Kimmo Timonen C
62 P Mika Strömberg
92 P Erik Kakko
     
11 H Saku Koivu
17 H Jari Kurri
21 H Kai Nurminen
23 H Juha Ikonen
24 H Sami Kapanen
26 H Jere Lehtinen
27 H Tero Lehterä
32 H Petri Varis
36 H Jarkko Ruutu*

 

Legenda-joukkueen valmentajana toimii Pentti Matikainen, GM:n tehtäviä hoitaa Pentti Lindegren ja joukkueenjohtajana nähdään Heikki Riihiranta.

30-vuotista historiaansa tänä vuonna juhlistavan Pietarinkadun Oilersin paidan päällensä pukee myös joukko tuttuja nimiä:

Otto Leinonen
Jan Lundell
 
Jare Brand
Ville Galle
Niklas Hagman
Sami Helenius
Mika Kortelainen
Ville Leino
Matias Loppi
Tomi Mustonen
Toni Mäkiaho
Esa Pirnes
Eero Somervuori
Ville Uusitalo
Ari Vallin

 

Lue lisää Suomi-kiekkopäivästä täältä
- Tutustu Karjala-turnauksen otteluohjelmaan
- Suomi-kiekkopäivän ja Karjala-turnauksen pääsyliput Ticketmasterilta

*Artikkelia muokattu 9.11.2018: Legendojen nimilistalle lisätty Janne Niinimaa ja Jarkko Ruutu, kokoonpanosta pois jäävät Reijo Ruotsalainen, Marko Palo ja Marko Jantunen. 

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia