perjantai, 26 lokakuu 2018 15:10

9.11. Suomi-kiekkopäivän Locker Room Sale - Myynnissä maajoukkueiden vanhoja pelipaitoja ja varusteita

Kirjoittanut Toimitus

Karjala-turnauksen välipäivänä perjantaina 9.11. Hartwall Arenassa tapahtuu niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella: Tapahtumaan saapuvilla on mahdollisuus hankkia itselleen jääkiekkomaajoukkueiden vanhoja pelipaitoja ja muita varusteita sekä Leijonien fanituotteita, jotka ovat myynnissä Arenan käytävälle pystytettävässä varastomyynnissä, Locker Room Salessa. Suomi-kiekkopäivä on osa Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy Ticketmasterin verkkopalvelusta tulostetulla lipulla.

Yleisölle Arenan ovet avautuvat klo 15.30, ja varastomyynti alkaa heti ovien avautuessa. Myynnissä on maajoukkueiden vanhoja game worn -pelipaitoja, varusteita ja Leijonien fanituotteita. Myynti tapahtuu katsomon 109 takakäytävällä ja jatkuu koko illan ja tuotteiden maksu onnistuu käteisellä ja kortilla. 

Karjala-turnauksen aikana halutuimpia pelipaitoja pääsee huutamaan myös Huuto.netin kautta. Myynnistä kertyneet varat ohjataan Finkey Foundation -hyväntekeväisyysrahastoon. Vuonna 2018 perustetusta rahastosta voidaan myöntää tukea vähävaraisten perheiden lasten jääkiekkoharrastuksen sekä nuorten ja naisten maajoukkuetoiminnan tukemiseen. Tukea voidaan myöntää myös jääkiekkotapahtumalle tai jääkiekkoseuralle. Rahaston varat kertyvät pääasiassa Jääkiekkoliiton järjestämistä hyväntekeväisyystapahtumista ja -kampanjoista. Rahaston alkupääomana on toiminut Olli Pulkkasen rahastossa ollut varallisuus.


Pe 9.11. Suomi-kiekkopäivän ohjelma
15.30 Arenan ovet auki
15.30 Locker room sale alkaa
16.30-17.00 Leijonat Meet&Greet -fanitapaaminen
17.00-18.30  Jääkiekkoleijonien aatelointi & Leijona-legendat vs. Pietarinkadun Oilers
19.00-21.30 Suomen Cup -finaali: Imatran Ketterä vs. KeuPa HT
 

- Lue lisää Suomi-kiekkopäivästä
- Tutustu Karjala-turnauksen otteluohjelmaan
- Suomi-kiekkopäivän ja Karjala-turnauksen pääsyliput Ticketmasterilta
- Suomen jääkiekkomuseo aateloi uusia Jääkiekkoleijonia ja palkitsee kaksi jääkiekkovaikuttajaa

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia