keskiviikko, 16 touko 2018 01:17

Sebastian Aho ei piittaa pistepörssistä: "Varmasti hieno juttu myöhemmin"

Kirjoittanut
Sebastian Aho palkittiin USA-ottelussa Suomen parhaana pelaajana. Ahon vieressä palkinnon ojentanut Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen. Sebastian Aho palkittiin USA-ottelussa Suomen parhaana pelaajana. Ahon vieressä palkinnon ojentanut Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen. Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

MM-kisojen maali- ja pistepörssejä isännöivä Sebastian Aho ei keskity tehopisteisiinsä turnauksen ollessa kesken. Hyökkääjä himoitsee henkilökohtaisen pörssimenestyksen sijaan kaudelleen kultaista päätöstä. Voitonnälkä riivaa nyt pahemman kerran.

- Varmasti hieno juttu myöhemmin, mutta nuo omat jutut eivät tyydytä, Aho sanoi USA-pelin jälkeen pistepörssistä kysyttäessä.

- Parin viime vuoden ajan seurajoukkueessa on tullut häviöitä ja nyt haluan ihan oikeasti voittaa. Kaikkemme teemme, että pystymme tämän turnauksen voittamaan, Aho sanoi.

USA-pelissä Aho iski kiekon vastustajan maaliin kolme kertaa. Alkulohkovaiheen seitsemässä ottelussa hän merkkautti tehot 9+8=17. Playoffsien käynnistyessä hän on turnauksen piste- ja maalipörssien ykkönen.

- Kaikkein parasta on, että voitimme USA:n tyylikkäällä pelillä. Pelasimme juuri niin kuin halusimme pelata. Vaikka USA sai lopussa pari maalia, emme passivoituneet vaan pelasimme ottelun lopun hyvin.

MM-kisojen pistepörssi

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia