tiistai, 19 huhtikuu 2011 18:24

Päävalmentaja Jalonen maalivahtitilanteesta: "Pitää malttaa odottaa"

Kirjoittanut

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli varovainen sanoissaan arvioidessaan maajoukkueen maalivahtitilannetta tulevassa MM-turnauksessa. NHL-apujen suhteen tilanne on täysin auki, Jalonen sanoi Leijonien mediatilaisuudessa.


- Pitää malttaa odottaa, että asiat selviävät, Jalonen korosti.

- Meillä on joukkueessamme kolme euroopassa pelaavaa maalivahtia. Lisäksi SM-liigan finaaleissa pelasi kaksi erittäin hyvää maalivahtia. Katsotaan, mitä NHL:n ensimmäisellä kierroksella tapahtuu. Jos NHL:stä joku kisoihin vapautuu, selvitämme tilanteen. Mitään itsestäänselvyyksiä ja varmoja asioita ei ole. Kaikki on aina auki siihen asti kunnes asiat selviävät, Jalonen sanoi.

Vailla peliaikaa NHL:n pudotuspeleissä toistaiseksi jääneiden Bostonin Tuukka Raskin ja San Josen Antero Niittymäen tilanteisiin Jalonen ei halunnut ottaa mitään kantaa.

- Kun pelit päättyvät, katsotaan, mitä tehdään, Jalonen summasi.

Dallasin Kari Lehtosen tilanteesta nousi maanantaina pienimuotoinen kohu. Jalosen mukaan asiassa ei ollut mitään epäselvää.

- Olimme Lehtoseen yhteydessä pelien päätyttyä. "Kärppä" mietti pari päivää ja kun olimme uudelleen häneen yhteydessä, hän ilmoitti, että ei vaan nyt löydy virtaa, Jalonen kertasi.

Viimeksi muutettu tiistai, 19 huhtikuu 2011 18:30

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia