torstai, 05 toukokuu 2011 00:11

Päävalmentaja Jalonen harmitteli Leijonien tehottomuutta

Kirjoittanut

110504_HHOF_FIN_CZE_maalivahdit_MatthewManor.jpg

- Kova taistelu, tasainen peli, paljon maalipaikkoja, vähän maaleja. Tehottomia oltiin tänään, summasi päävalmentaja Jukka Jalonen YLE Urheilulle Leijonien otteet keskiviikon Suomi-Tshekki -pelissä.


Tshekki otti kolme pistettä ja alkulohko D:n voiton maalein 2-1. Tshekin voiton avainpelaaja oli loistopelin pelannut maalivahti Ondrej Pavelec, joka torjui 31 Suomen 32:sta laukauksesta.

- Tänään vaivasi tehottomuus. Paremmalla tehokkuudella olisi voitu peli voittaa, mutta ei oltu riittävän hyviä ja tulos on aina se, mikä ratkaisee. Totta kai tässä alkusarjassa oli enemmän hyviä juttuja kuin huonoja asioita, mutta pitää pystyä parantamaan. Vastassa tulee olemaan tosi kovia joukkueita jatkossakin, Jalonen sanoi YLE Urheilulle.

Suomen ainoan maalin teki Anssi Salmela 19 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Tshekin osumat kirjattiin Milan Michalekille ja Jaromir Jagrille.

Suomi kulutti jäähypenkkiä ottelussa yhteensä 16 minuutin ajan. Michalekin maali syntyi Tshekin pelatessa ylivoimalla.

110504_Pressitilaisuus.jpg

- Ehkä siinä joku turha jäähy oli meiltä, jäähypenkiltä on vaikea voittaa noin kovia joukkueita. Oli meillä itselläkin ylivoimia ihan riittävästi tehdä enemmän kuin yksi maali, Jalonen korosti YLE Urheilun haastattelussa.

Joukkueiden parhaiden pelaajien palkinnot menivät maalivahdeille. Suomen Petri Vehanen torjui 25 laukauksesta 23.

- Tänään oli tosi tasainen peli, ei vain saatu paikoista maaleja, Vehanen summasi YLE Urheilun haastattelussa.
- Mielestäni pelasimme tänään kokonaisuudessaan hyvää puolustuspeliä. Alivoima oli hyvää, kaverille ei tullut paljon hyviä maalipaikkoja.

- Tshekillä on paljon taitavia yksilöitä. Täytyy koko ajan olla hereillä, heillä on ratkaisuvoimaa paljon, Vehanen sanoi.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:27

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia