Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Lippuarvonta huhtikuun Suomi-Tanska -otteluihin!

Käy osallistumassa Leijonalauman lippuarvontaan Leijonat-sovelluksen eduissa – arvomme Mikkelissä ja Lappeenrannassa pääsiäisenä pelattaviin Suomi-Tanska -otteluihin 2 x 2 pääsylippua!


Pääsiäisenä pelattavat Suomi-Tanska -maaottelut ovat osa joukkueiden valmistautumista kohti kauden huipentumaa, toukokuussa Pariisissa ja Kölnissä pelattavia miesten MM-kisoja.

A-maaottelut pelataan kiirastorstaina 13.4. klo 18.30 Mikkelin Ikioma Areenassa ja pääsiäislauantaina 15.4. klo 15 Lappeenrannan Kisapuistossa. Ottelut kuuluvat Euro Hockey Challenge –ottelusarjaan.
 

Lippuarvontaan osallistuminen tapahtuu Leijonat-sovelluksen edut-osion kautta. Osallistumisaika on 20.3.-9.4.2017 välisen ajan.

Arvonta suoritetaan maanantaina 10. huhtikuuta ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
 

Leijonat-sovellus on kaikille Leijona-faneille tarkoitettu ilmainen sovellus, joka tuo kännykkään mm. tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa. Sovelluksen kautta voi liittyä myös vuosimaksulliseen Leijonalaumaan, näin pääsee hyödyntämään säännöllisesti vaihtuvat Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden edut ja tarjoukset. Sovelluksen pääset lataamaan täältä!

 

 

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: