Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Liity Leijonalaumaan – osallistut samalla Lätkä&Säbä Expon pääsylippujen arvontaan

Lätkä&Säbä Expo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6. marraskuuta. Liity mukaan Leijonalaumaan ja voit voittaa liput messuille.


Kaikkien 24.10. mennessä Leijonalaumaan liittyneiden kesken arvotaan 50 x 2 kpl pääsylippuja Lätkä&Säbä -messuille. Samalla lipulla pääsee vierailemaan myös Skiexpo, DigiExpo ja BoardExpo -messuilla.

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 26. lokakuuta ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Olet automaattisesti mukana arvonnassa, mikäli olet jo Leijonalauman jäsen.

Leijonalauman jäsenille on tarjolla jatkuvasti säännöllisesti vaihtuvia Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden huikeita etuja ja tarjouksia. Lisäksi Leijonalauman kautta voi myös osallistua ainutlaatuisiin kilpailuihin ja voittaa uniikkeja palkintoja sekä pääsyn maaottelutapahtumien backstagelle.

Lataamalla Leijonat-sovelluksen ja liittymällä maksulliseen Leijonalaumaan (20€/12kk) osallistuu samalla suomalaisen juniorijääkiekon tukemiseen. Leijonat-sovellus on ladattavissa Android Marketista tai App Storesta hakusanalla Leijonat.

Lue lisää sovelluksesta täältä.

 

 

Viimeksi muutettu

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: